Lakiasiaintoimistosta

Asiantuntevaa apua nopeasti

Haluan auttaa sinua nopeasti ja selkeästi. Käyttäessäsi palveluitani, pysyt ajan tasalla asiasi tilanteestasi ja sen uusista käänteistä.

"Sain todella nopeasti asiantuntevaa neuvontaa epäselvään perintätapaukseen liittyen."

Aleksi Stenroos
Yrittäjä

"Nopeaa, asiallista, selkokielistä apua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Ehdottomasti hyviä neuvoja!"

Marina Sundberg
Tuontiyhtiö Marja Sundberg Oy

Saat selvän tilannekuvan ja tiedät vaihtoehtosi

Minulle on tärkeää, että sinä ymmärrät tilanteen. Kerron siksi tilanteesi ja sen käänteet sinulle viivytyksettä ilman turhaa jurismia. Haluan yhteistyömme olevan sujuvaa.

"Olimme tilanteessa, jossa yhden asiakkaamme sopimus pieneni huomattavasti ja tämän takia kyseisen asiakkaan hoitamiseen palkattua henkilöstöä oli talossa liikaa. Sopimuksen arvo ei enää ollut riittävä allokoitujen henkilöstöresurssien palkkakuluihin, mikä luonnollisesti olisi vaikuttanut yrityksemme kannattavuuteen huomattavasti.

Krisitan konsultoi olemassa olevista ratkaisuvaihtoehdoista meitä ensimmäisestä puhelusta lähtien erittäin ammattitaitoisesti. Yhteistyö oli alusta asti sujuvaa, suoraviivaista ja helppoa.

Kristianin avulla varmistimme, että hoidimme kaikki velvollisuutemme työntekijöitämme kohtaan ja saimme toimintamme jatkuvuuden varmistettua."

Jukka Vaittinen
Concreto Agency

Tavoitteenani on sinun kannaltasi parhaan lopputuloksen saavuttaminen

Tilanteesi on ratkaistavissa monella tapaa riippuen siitä mitä haluat. Heti asian alussa selvitämme siksi tavoitteesi. Kun tavoitteesi on tiedossani, autan sinua saavuttamaan sen. Tavoite saatetaan saavuttaa sovinnolla, käräjöinnillä tai ytimekkäällä kirjeellä, joka saa vastapuolen perääntymään.

"Yrityksemme työriitatapauksessa saatiin apua nopeasti sekä asiantuntemusta miten edetään. Päästiin erinomaiseen lopputulokseen yrityksemme osalta"

Yrittäjä
Sahalaitos, joka työllistää alle 20 työntekijää 

Keskityn olennaiseen

Erinomainen lopputulos edellyttää paneutumista asiaasi ja tilanteesi kokonaisvaltaista arviointia. Tämän yhteydessä selvitän asiasi olennaiset seikat ja kasaan kanssasi mahdollisimman vahvan todistelun.

"Yritykseni entiset työntekijät aloittivat minua sekä yritystäni vastaan niinsanotun mustamaalauskampajan netissä ja julkisesti. Perättömillä väitteillä pyrittiin tuhoamaan minun ja yritykseni uskottavuus asiakkaiden ja myös läheisteni silmissä.

Kristian Krokfors on hoitanut asiaani mielestäni erittäin hyvin neuvoen ja avustaen prosessin eri vaiheissa. Hänen ansiostaan tässä erittäin henkilökohtaisuuksiin menevässä asiakokonaisuudessa on pystytty keskittymään tärkeisiin asiakokonaisuuksiin ja ylilyönneiltä on vältytty.

Asiassa onnistuttiin keräämään vähintään riittävät todisteet ja erottelemaan ne epäolennaisuuksista Kristianin ansiosta. Kaiken kaikkiaan yhteydenpito ja työskentely on ollut hänen kanssaan helppoa ja mutkatonta tänä vaikeana aikana."

Tuomas Hietala
Taksi Hietala Oy

Mahdollisimman helppo prosessi

Ohjaan asiaa kannaltasi mahdollisimman helppoon suuntaan. Jos tavoitteesi on esimerkiksi saavutettavissa sovinnolla, niin teemme toivomasi sovinnon mahdollisimman helpoksi vastapuolellesi.

"Minulla oli oikeudellinen ongelma, josta halusin jutella Kristianin kanssa. Kristian viestin saadessaan oli nopeasti minuun yhteydessä ja juttelimme maksuttomassa arvioinnissa tilanteeni.

Pidin siitä miten helppoa Kristianin kanssa oli jutella sekä siitä, että hän avoimesti kertoi vaihtoehdot asian hoitamiselle. Sain myös apua siihen, miten voisin ensin itse selvittää asiaani ennen Kristianin palkkaamista."

Maarit Rantala
Varatuomari

Ensimmäinen puhelu on ilmainen

Sinulla on useimmiten useita erilaisia etenemisvaihtoehtoja, joista jotkut ovat toisia parempia. Saat tietää vaihtoehtosi puhelun aikana.

En veloita mitään ensimmäisestä puhelusta. Jos sinulla on riitatilanne ja saan auttaa sinua, annan sinulle puhelimessa oikeudellisia neuvoja. Saat heti apua. Mikäli tilanteesi on ratkaistavissa ilman apuani, kerron siitä.

"Käytimme lakimies Kristian Krokforsin tarjoamaa maksutonta alkuneuvottelua erittäin haastavan kuolinpesän jakoon liittyvissä kysymyksissä ja tilanteen ratkaisuun. Saimme häneltä vahvistusta omiin käsityksiin sekä selkeitä ja asiantuntevia neuvoja miten asian suhteen tulisi menetellä ilman käräjöintiä. Hän esitti myös useita eri vaihtoehtoja asian edistämiseen. Neuvottelun perusteella pääsimme ratkaisuun ja näin vältimme raskaan ja mahdollisesti kalliin käräjöinnin. Tulemme jatkossakin käyttämään lakimies Kristian Krokforsin palveluita."

Jani Kiiskinen

Miten saat apua

Tilanteesi selvittäminen edellyttää vain minulle soittamista. Puhelinnumeroni on +358 44 9848 548.

Voit vaihtoehtoisesti pyytää apua alla olevalla lomakkeella.