Sopimus

Tässä artikkelissa käsittelen laskun reklamaatiota. Artikkelissa on käytännönläheiset ohjeet laskun reklamaatioon tekemiseen ja sen lopussa on malleja laskun reklamaatiolle.

Oskälighet kan leda till att en borgensförbindelse inte är effektiv. Vasa hovrätt gav i december en dom som gällde borgensmannens ansvar för tre års hyror. Var förbindelsen oskälig eller ledde den till ett oskäligt resultat?

Useimmat yritykset käyttävät yleisiä sopimusehtoja (eli vakioehtoja). Virheellinen sopimisprosessi voi kuitenkin johtaa siihen, että näillä ehdoilla ei ole mitään merkitystä. Milloin asiakas voi vedota siihen, että vakioehdot eivät ole osa sopimusta?

Oletko koskaan miettinyt, miksi asunto-osakeyhtiöissä on niin tarkat säännöt siitä, kuka saa käyttää mitä tilaa ja milloin? Syy on se, että sääntelemätön yhteinen omistus johtaa säännönmukaisesti ongelmiin. Tuskin haluaisit käyttää taloyhtiön saunaa lauantai-iltana koko taloyhtiön kanssa tai sitä, että naapurisi voisi kävellä jääkaapillesi keskellä...