Artikkelien käyttöehdot

1. Käyttöehtojen kohde

Nämä käyttöehdot koskevat krokforslaki.com -verkkosivulla olevien artikkelien sisällön käyttämistä. Käyttämällä artikkeleita hyväksyt alla olevat käyttöehdot sinua sitoviksi.


2. Artikkeleita saa siteerata

Artikkelit ovat tekijänoikeuden suojaamia teoksia, joiden tekijänoikeus on Lakiasiaintoimisto Kristian Krokfors Oy:llä. Artikkeleiden käyttöön sovelletaan tekijänoikeuslakia.

Tekijänoikeuslain 22 §:n mukainen artikkelien siteeraaminen on sallittua. Jos siteeraat artikkeliani, sinun tulee ilmoittaa lainatun osan olevan minun kirjoittamaani. Sinun tulee siteerauksen yhteydessä lisätä linkki artikkeliin, jota siteeraat.


3. Saako artikkelia käyttää omaan tapaukseensa?

Saat käyttää artikkeleissa esitettyä tietoa omassa oikeudellisessa ongelmassasi. Artikkelien tai niissä esitettyjen tietojen käyttäminen on kuitenkin omalla vastuullasi.

Suuri osa artikkeleista sisältää yleisluontoisesti esitettyä tietoa, joka soveltuu tietynlaiseen tilanteeseen. Artikkelissa esitetty ei välttämättä sovellu juuri sinun tapaukseesi ja pienetkin erot faktoissa voivat johtaa täysin erilaiseen lopputulokseen.

Jollet hoida ammattimaisesti artikkelissa kuvatun laisia tapauksia, suosittelen sinua keskustelemaan kanssani ongelmastasi ennen artikkelin käyttöä. Esimerkiksi oikeudenkäynnin voi hävitä teknisluontoisilla seikoilla, joita ei ole tarkoituksenmukaisuussyistä käsitelty lukemassasi artikkelissa.


4. Vastuu artikkelien sisällöstä ja artikkelien pysyvyys

Lakiasiaintoimisto Kristian Krokfors Oy ei vastaa artikkelien toimivuudesta tai oikeellisuudesta. Ne voidaan poistaa, olla tilapäisesti pois käytöstä ja ne saattavat sisältää teknisiä virheitä tai virheellisyyksiä. Virheellisyydet voivat esimerkiksi johtua lainsäädännön muuttumisesta artikkelin kirjoittamisen jälkeen.

Artikkeleita voidaan myös milloin tahansa muuttaa. Artikkeleita saatetaan esimerkiksi muuttaa silloin, jos käsiteltävässä asiassa on annettu uusi oikeustilaa selventävä korkeimman oikeuden ratkaisu.


5. Käyttöehtojen muuttaminen

Lakiasiaintoimisto Kristian Krokfors Oy:llä on oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja. Tarkista aina ajantasaiset käyttöehdot ennen artikkelien käyttämistä.


6. Sovellettava laki

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia ja kaikki tätä sopimusta koskevat mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan tarvittaessa Suomessa, Helsingin käräjäoikeudessa.


Kristian Krokfors

Oikeustieteen maisteri
Oikeudenkäyntilakimies
044 984 8548
kristian@krokforslaw.com