Mitä voit odottaa palveluiltani?


Tehokkaimman etenemistavan valinta edellyttää paneutumista asiaasi ja tilanteesi kokonaisvaltaista arviointia. Siksi selvitän heti aluksi asiasi olennaiset seikat.

"Yritykseni entiset työntekijät aloittivat minua sekä yritystäni vastaan niinsanotun mustamaalauskampajan netissä ja julkisesti. Perättömillä väitteillä pyrittiin tuhoamaan minun ja yritykseni uskottavuus asiakkaiden ja myös läheisteni silmissä.

Kristian Krokfors on hoitanut asiaani mielestäni erittäin hyvin neuvoen ja avustaen prosessin eri vaiheissa. Hänen ansiostaan tässä erittäin henkilökohtaisuuksiin menevässä asiakokonaisuudessa on pystytty keskittymään tärkeisiin asiakokonaisuuksiin ja ylilyönneiltä on vältytty.

Asiassa onnistuttiin keräämään vähintään riittävät todisteet ja erottelemaan ne epäolennaisuuksista Kristianin ansiosta. Kaiken kaikkiaan yhteydenpito ja työskentely on ollut hänen kanssaan helppoa ja mutkatonta tänä vaikeana aikana."

Tuomas Hietala
Taksi Hietala Oy

Saat minulta selvän tilannekuvan

Minulle on tärkeää, että sinä ymmärrät tilanteen. Kerron siksi tilanteesi ja sen käänteet sinulle viivytyksettä selvällä suomenkielellä. Haluan yhteistyömme olevan sujuvaa.

"Olimme tilanteessa, jossa yhden asiakkaamme sopimus pieneni huomattavasti ja tämän takia kyseisen asiakkaan hoitamiseen palkattua henkilöstöä oli talossa liikaa. Sopimuksen arvo ei enää ollut riittävä allokoitujen henkilöstöresurssien palkkakuluihin, mikä luonnollisesti olisi vaikuttanut yrityksemme kannattavuuteen huomattavasti.

Krisitan konsultoi olemassa olevista ratkaisuvaihtoehdoista meitä ensimmäisestä puhelusta lähtien erittäin ammattitaitoisesti. Yhteistyö oli alusta asti sujuvaa, suoraviivaista ja helppoa.

Kristianin avulla varmistimme, että hoidimme kaikki velvollisuutemme työntekijöitämme kohtaan ja saimme toimintamme jatkuvuuden varmistettua."

Jukka Vaittinen
Concreto Agency

Tavoitteenani on sinun kannaltasi parhaan lopputuloksen saavuttaminen

Tilanteesi on ratkaistavissa monella tapaa riippuen siitä mitä haluat. Heti asian alussa selvitän siksi tavoitteesi. Kun tavoitteesi on tiedossani, autan sinua saavuttamaan sen. Tavoitteesi saatetaan saavuttaa sovinnolla, käräjöinnillä tai ytimekkäällä kirjeellä, joka saa vastapuolen perääntymään.


"Yrityksemme työriitatapauksessa saatiin apua nopeasti sekä asiantuntemusta miten edetään. Päästiin erinomaiseen lopputulokseen yrityksemme osalta"

Yrittäjä
Sahalaitos, joka työllistää alle 20 työntekijää 

"Purimme työntekijän työsopimuksen koeajan aikana ja siitä huolimatta hän riitautti sen. Asian hoitaminen teetti minulla paljon lisätyötä sekä mielenharmia. Minut ohjattiin Suomen Yrittäjistä käyttämään Kristianin palveluja.

Työ tuli hoidetuksi erittäin hyvin, nopeasti, aikataulussa ja ammattitaidolla."

Mika Seppänen
MyXline Oy

Asiantuntevaa apua nopeasti

Haluan auttaa sinua nopeasti ja selkeästi. Käyttäessäsi palveluitani, pysyt ajan tasalla asiasi tilanteestasi ja sen uusista käänteistä.

"Sain todella nopeasti asiantuntevaa neuvontaa epäselvään perintätapaukseen liittyen."

Aleksi Stenroos
Yrittäjä

"Nopeaa, asiallista, selkokielistä apua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Ehdottomasti hyviä neuvoja!"

Marina Sundberg
Tuontiyhtiö Marja Sundberg Oy

Avoin ja ratkaisukeskeinen ote asiaasi

Ohjaan asiaa kannaltasi mahdollisimman helppoon suuntaan. Jos tavoitteesi on esimerkiksi saavutettavissa sovinnolla, niin ajan asiaasi toivomasi sovinnon suuntaan.

"Empaattista ja miellyttävää, rehellistä ja ratkaisukeskeistä lakipalvelua. Asioiden hoitaminen sujui Kristianin kanssa vaivattomasti. Hankalassa yhtiökokousasiassa Kristian olisi ollut valmis nopealla aikataululla edustamaan meitä. Palvelun hinta oli mielestäni kohtuullinen. Vahva suositukseni!"

Tyytyväinen taloyhtiön puheenjohtaja

"Pidin siitä miten helppoa Kristianin kanssa oli jutella sekä siitä, että hän avoimesti kertoi vaihtoehdot asian hoitamiselle."

Maarit Rantala
Varatuomari

Puolustan oikeuksiasi määrätietoisesti

"Taloyhtiö, josta vuokrasin liiketilaani, antoi yritykselleni perusteettoman häädön rikkoen samalla kolmen vuoden määräaikaista sopimusta. Sehän ei sopinut minulle ollenkaan, sillä yritykseni oli juuri toipumassa koronasta, mikä oli haitannut toimintaani merkittävästi. Paikkakunnallamme ei ollut ensinnäkään tarjolla vapaita tiloja kuin muutama sekä ne harvat, joita saatoin harkita, olivat satoja euroja kalliimpia kuin tila, josta minua oltiin irtisanomassa. Vuokranantajani ei aikonut maksaa mitään korvauksia vahingosta, jota oli yritykselleni aiheuttamassa. Tämä olisi mahdollisesti voinut ajaa minut vararikkoon.

Soitin siis Suomen Yrittäjiin, ja sain Kristian Krokforsin yhteystiedot. Koska uskoin hänellä olevan kokemusta ja tietämystä yrittäjien oikeuksien puolustamisessa, niin otin häneen yhteyttä. Huomasin olevani oikeassa, sillä hänellä oli erittäin tarkkoja ja valaisevia näkökulmia tilanteeseen. Hänen avustuksellaan sain itselleni riittävän vahingonkorvauksen ja saatoin muuttaa kalliimpaan työtilaan, jossa voin nyt jatkaa yritystoimintaani.

Kristianin rauhallinen ja määrätietoinen tapa selittää asiat antoi yöunenikin takaisin. Suosittelen häntä ehdottomasti etenkin pinteessä olevalle yrittäjälle!"

Nora El-Sayed
Koskihieronta

Haluatko keskustella kanssani?

Jos haluat käydä läpi tilannettasi kanssani, voit soittaa minulle numeroon +358 44 9848 548. Vastaan puheluihin arkisin klo 9-16. Soitan sinulle takaisin, jollen pysty heti vastaamaan. 

Voit vaihtoehtoisesti varata puheluajan alla olevalla lomakkeella.