Mitä voit odottaa palveluiltani?

Asiantuntevaa apua nopeasti

Haluan auttaa sinua nopeasti ja selkeästi. Käyttäessäsi palveluitani, pysyt ajan tasalla asiasi tilanteestasi ja sen uusista käänteistä.

"Sain todella nopeasti asiantuntevaa neuvontaa epäselvään perintätapaukseen liittyen."

Aleksi Stenroos
Yrittäjä

"Nopeaa, asiallista, selkokielistä apua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Ehdottomasti hyviä neuvoja!"

Marina Sundberg
Tuontiyhtiö Marja Sundberg Oy

Saat minulta selvän tilannekuvan

Minulle on tärkeää, että sinä ymmärrät tilanteen. Kerron siksi tilanteesi ja sen käänteet sinulle viivytyksettä ilman turhaa jurismia. Haluan yhteistyömme olevan sujuvaa.

"Olimme tilanteessa, jossa yhden asiakkaamme sopimus pieneni huomattavasti ja tämän takia kyseisen asiakkaan hoitamiseen palkattua henkilöstöä oli talossa liikaa. Sopimuksen arvo ei enää ollut riittävä allokoitujen henkilöstöresurssien palkkakuluihin, mikä luonnollisesti olisi vaikuttanut yrityksemme kannattavuuteen huomattavasti.

Krisitan konsultoi olemassa olevista ratkaisuvaihtoehdoista meitä ensimmäisestä puhelusta lähtien erittäin ammattitaitoisesti. Yhteistyö oli alusta asti sujuvaa, suoraviivaista ja helppoa.

Kristianin avulla varmistimme, että hoidimme kaikki velvollisuutemme työntekijöitämme kohtaan ja saimme toimintamme jatkuvuuden varmistettua."

Jukka Vaittinen
Concreto Agency

Tavoitteenani on sinun kannaltasi parhaan lopputuloksen saavuttaminen

Tilanteesi on ratkaistavissa monella tapaa riippuen siitä mitä haluat. Heti asian alussa selvitän siksi tavoitteesi. Kun tavoitteesi on tiedossani, autan sinua saavuttamaan sen. Tavoitteesi saatetaan saavuttaa sovinnolla, käräjöinnillä tai ytimekkäällä kirjeellä, joka saa vastapuolen perääntymään.


"Purimme työntekijän työsopimuksen koeajan aikana ja siitä huolimatta hän riitautti sen. Asian hoitaminen teetti minulla paljon lisätyötä sekä mielenharmia. Minut ohjattiin Suomen Yrittäjistä käyttämään Kristianin palveluja.

Työ tuli hoidetuksi erittäin hyvin, nopeasti, aikataulussa ja ammattitaidolla."

Mika Seppänen
MyXline Oy

"Yrityksemme työriitatapauksessa saatiin apua nopeasti sekä asiantuntemusta miten edetään. Päästiin erinomaiseen lopputulokseen yrityksemme osalta"

Yrittäjä
Sahalaitos, joka työllistää alle 20 työntekijää 

Puolustan oikeuksiasi määrätietoisesti

Otan vain vastaan erityisosaamisalueisiini liittyviä toimeksiantoja. Tästä johtuen pystyn puolistamaan oikeuksiasi määrätietoisesti ja käymään kanssasi läpi vaihtoehtoisia strategioita asiasi hoitamiseksi.   

"Taloyhtiö, josta vuokrasin liiketilaani, antoi yritykselleni perusteettoman häädön rikkoen samalla kolmen vuoden määräaikaista sopimusta. Sehän ei sopinut minulle ollenkaan, sillä yritykseni oli juuri toipumassa koronasta, mikä oli haitannut toimintaani merkittävästi. Paikkakunnallamme ei ollut ensinnäkään tarjolla vapaita tiloja kuin muutama sekä ne harvat, joita saatoin harkita, olivat satoja euroja kalliimpia kuin tila, josta minua oltiin irtisanomassa. Vuokranantajani ei aikonut maksaa mitään korvauksia vahingosta, jota oli yritykselleni aiheuttamassa. Tämä olisi mahdollisesti voinut ajaa minut vararikkoon.

Soitin siis Suomen Yrittäjiin, ja sain Kristian Krokforsin yhteystiedot. Koska uskoin hänellä olevan kokemusta ja tietämystä yrittäjien oikeuksien puolustamisessa, niin otin häneen yhteyttä. Huomasin olevani oikeassa, sillä hänellä oli erittäin tarkkoja ja valaisevia näkökulmia tilanteeseen. Hänen avustuksellaan sain itselleni riittävän vahingonkorvauksen ja saatoin muuttaa kalliimpaan työtilaan, jossa voin nyt jatkaa yritystoimintaani.

Kristianin rauhallinen ja määrätietoinen tapa selittää asiat antoi yöunenikin takaisin. Suosittelen häntä ehdottomasti etenkin pinteessä olevalle yrittäjälle!"

Nora El-Sayed
Koskihieronta

Erottelen asiasi olennaiset todisteet ja seikat

Erinomainen lopputulos edellyttää paneutumista asiaasi ja tilanteesi kokonaisvaltaista arviointia. Tämän yhteydessä selvitän asiasi olennaiset seikat ja kasaan kanssasi mahdollisimman vahvan todistelun.

"Yritykseni entiset työntekijät aloittivat minua sekä yritystäni vastaan niinsanotun mustamaalauskampajan netissä ja julkisesti. Perättömillä väitteillä pyrittiin tuhoamaan minun ja yritykseni uskottavuus asiakkaiden ja myös läheisteni silmissä.

Kristian Krokfors on hoitanut asiaani mielestäni erittäin hyvin neuvoen ja avustaen prosessin eri vaiheissa. Hänen ansiostaan tässä erittäin henkilökohtaisuuksiin menevässä asiakokonaisuudessa on pystytty keskittymään tärkeisiin asiakokonaisuuksiin ja ylilyönneiltä on vältytty.

Asiassa onnistuttiin keräämään vähintään riittävät todisteet ja erottelemaan ne epäolennaisuuksista Kristianin ansiosta. Kaiken kaikkiaan yhteydenpito ja työskentely on ollut hänen kanssaan helppoa ja mutkatonta tänä vaikeana aikana."

Tuomas Hietala
Taksi Hietala Oy

Avoin ja ratkaisukeskeinen ote asiaasi

Ohjaan asiaa kannaltasi mahdollisimman helppoon suuntaan. Jos tavoitteesi on esimerkiksi saavutettavissa sovinnolla, niin teemme toivomasi sovinnon mahdollisimman helpoksi vastapuolellesi.

"Empaattista ja miellyttävää, rehellistä ja ratkaisukeskeistä lakipalvelua. Asioiden hoitaminen sujui Kristianin kanssa vaivattomasti. Hankalassa yhtiökokousasiassa Kristian olisi ollut valmis nopealla aikataululla edustamaan meitä. Palvelun hinta oli mielestäni kohtuullinen. Vahva suositukseni!"

Tyytyväinen taloyhtiön puheenjohtaja

"Minulla oli oikeudellinen ongelma, josta halusin jutella Kristianin kanssa. Kristian viestin saadessaan oli nopeasti minuun yhteydessä ja juttelimme maksuttomassa arvioinnissa tilanteeni.

Pidin siitä miten helppoa Kristianin kanssa oli jutella sekä siitä, että hän avoimesti kertoi vaihtoehdot asian hoitamiselle. Sain myös apua siihen, miten voisin ensin itse selvittää asiaani ennen Kristianin palkkaamista."

Maarit Rantala
Varatuomari

Ensimmäinen puhelu on ilmainen

Sinulla on useimmiten useita erilaisia etenemisvaihtoehtoja, joista jotkut ovat toisia parempia. Saat tietää vaihtoehtosi puhelun aikana.

En veloita mitään ensimmäisestä puhelusta. Jos sinulla on riitatilanne ja en ole esteellinen, annan sinulle puhelimessa oikeudellisia neuvoja. Saat heti apua. Mikäli tilanteesi on ratkaistavissa ilman apuani, kerron siitä.

"Käytimme lakimies Kristian Krokforsin tarjoamaa maksutonta alkuneuvottelua erittäin haastavan kuolinpesän jakoon liittyvissä kysymyksissä ja tilanteen ratkaisuun. Saimme häneltä vahvistusta omiin käsityksiin sekä selkeitä ja asiantuntevia neuvoja miten asian suhteen tulisi menetellä ilman käräjöintiä. Hän esitti myös useita eri vaihtoehtoja asian edistämiseen. Neuvottelun perusteella pääsimme ratkaisuun ja näin vältimme raskaan ja mahdollisesti kalliin käräjöinnin. Tulemme jatkossakin käyttämään lakimies Kristian Krokforsin palveluita."

Jani Kiiskinen

Miten saat apua?

Tilanteesi selvittäminen edellyttää vain minulle soittamista. Puhelinnumeroni on +358 44 9848 548. Vastaan puheluihin arkisin klo 9-16. Soitan sinulle takaisin, jollen pysty heti vastaamaan. 

Voit vaihtoehtoisesti pyytää apua alla olevalla lomakkeella.