Laiton Irtisanominen

Olivatko potkusi laittomat vai ei? 

Asiakkaiden kokemuksia

Yrityksemme työriitatapauksessa saatiin apua nopeasti sekä asiantuntemusta miten edetään. Päästiin erinomaiseen lopputulokseen yrityksemme osalta.

Yrittäjä

Sahalaitos, joka työllistää alle 20 työntekijää

Sain todella nopeasti asiantuntevaa neuvontaa epäselvään perintätapaukseen liittyen

Aleksi

Stenroos

Yrittäjä

Minulla oli oikeudellinen ongelma, josta halusin jutella Kristianin kanssa. Kristian viestin saadessaan oli nopesti minuun yhteydessä ja juttelimme maksuttomassa arvioinnissa tilanteeni. 

Pidin siitä miten helppoa Kristianin kanssa oli jutella sekä siitä, että hän avoimesti kertoi vaihtoehdot asian hoitamiselle. 

Sain myös apua siihen, miten voisin ensin itse selvittää asiaani ennen Kristianin palkkaamista.

Maarit Rantala

Varatuomari

Oliko irtisanominen perusteeton?

Maksuttomalla alkuneuvottelulla saat ilmaiseksi varmistuksen vuosien ajan Suomen Yrittäjien lakineuvonnassa mukana olleelta juristilta.

Tiesitkö, että työsuhteen irtisanominen edellyttää asiallista ja painavaa syytä? Osaatko arvioida milloin työsuhteen purkaminen on laillista? Näistä asioista on usein epävarmuutta riidan alussa. 

Työsuhteen päättämisriitoja hoitavana juristina pystyn arvioimaan irtisanomis- ja purkuperusteen olemassaolon tai puuttumisen tilanteessasi. Osaat puolustaa oikeuksiasi ja välttää turhia riitoja selvitettyäsi asemasi. 


Oikeudenkäynnissä tuomittavat työsuhteen päättämiskorvaukset ovat usein suuria. Yksikin virheliike erimielisyyden alkaessa voi johtaa vakaviin seurauksiin myöhemmin. 

Irtisanomiskorvaus on 3-24 kuukauden palkan suuruinen. Sinun kannattaa siksi selvittää tilanne mahdollisimman pian.

Lähes 80 % toimeksiannoistani liittyy oikeudenkäynteihin, niitä edeltävään työhön tai niiden välttämiseen.  

Olen riita-asioihin ja oikeudenkäynteihin erikoistunut juristi, jonka vuoksi saat minulta käytännöllisiä neuvoja. Lisäksi neuvon melkein päivittäin Suomen Yrittäjien jäseniä heidän oikeudellisissa ongelmissaan. Suuri osa näistä puheluista koskee työoikeutta.

Saat minulta apua myös vastapuolen hangoitellessa näkemystäsi vastaan. Voin tilanteen sitä vaatiessa edustaa sinua oikeudenkäynnissä. 

"Käytimme lakimies Kristian Krokforsin tarjoamaa maksutonta alkuneuvottelua erittäin haastavan kuolinpesän jakoon liittyvissä kysymyksissä ja tilanteen ratkaisuun.

Saimme häneltä vahvistusta omiin käsityksiin sekä selkeitä ja asiantuntevia neuvoja miten asian suhteen tulisi menetellä ilman käräjöintiä. Hän esitti myös useita eri vaihtoehtoja asian edistämiseen.

Neuvottelun perusteella pääsimme ratkaisuun ja näin vältimme raskaan ja mahdollisesti kalliin käräjöinnin. Tulemme jatkossakin käyttämään lakimies Kristian Krokforsin palveluita."

Jani Kiiskinen

Tietoa maksuttomasta alkuneuvottelusta

  • Alkuneuvottelu ei velvoita sinua mihinkään.
  • Ongelmasi saattaa ratketa jo puhelimessa saamiesi neuvojen perusteella.
  • Kesto max. 20 min.
  • Saat tietää mitä mitä voit tehdä seuraavaksi .
  • Voit pyytää tarjousta irtisanomisriidassa avustamisesta.

Varaa maksuton alkuneuvottelu

Maamonlahdentie 1 G 33, 00200 Helsinki