Yrityksen sopimukset

Keskustele ensin juristin kanssa. Maksuton kartoitus ei sido sinua tai yritystäsi mihinkään.

Tarvitsetko apua?

Yrityksesi tärkeät sopimukset kannattaa laittaa heti kuntoon. Epäselvä tai muuten huono sopimus voi johtaa kannaltasi yllättäviin ja kalliisiin ongelmiin.

Erityisesti arvoltaan suuret sopimukset ja useasti käytettävät vakioehdot kannattaa laittaa siihen kuntoon, etteivät ne aiheuta yhtiöllesi ongelmia. Esimerkiksi pieni tulkinnanvaraisuus vakiosopimuksessa voi sopimusoikeudellisen epäselvyyssäännön takia syödä lähes kaikkien kauppojesi katteita tai tehdä ne jopa kannattamattomiksi.    

Työskentely pohjoismaiden suurimmassa liikepankissa ja asianajoalalla on iskostanut minuun kaksi periaatetta sopimusten laadinnalle:


1. Sopimukset ovat viestintää. Asioiden tulee sujua suunnitellusti, mutta tämän lisäksi on tärkeää muistaa sopimuksen vaikutus neuvotteluihin ja kaupankäyntiin. Epäselvä sopimus voi pelästyttää asiakkaasi. Olet varmaan itsekin törmännyt niin sekavaan sopimukseen, että et edes harkinnut kaupantekoa. 

Kaikki tekemäni sopimukset ovat selkeitä, ymmärrettäviä ja tilanteen huomiovia.


2. Riskejä tulee hallita tehokkaasti. Viimekädessä sopimuksen tarkoituksena on määritellä mitä oikeuksia ja velvollisuuksia yritykselläsi on. Sopimusta tulee sen laadintavaiheessa aina peilata siihen, mitä tapahtuu asioiden mennessä pieleen. Sinun selustasi turvaaminen on työni ydinaluetta.


Noudatan näitä kahta periaatetta aina sopimustenlaadinnassa, jotta kirjoittamistani sopimuksista on sinulle mahdollisimman paljon hyötyä.


Kristian Krokfors
Oikeustieteen maisteri
Oikeudenkäyntilakimies
044 984 8548
kristian@krokforslaw.com   

Asiakkaiden kokemuksia

"Minulla oli oikeudellinen ongelma, josta halusin jutella Kristianin kanssa. Kristian viestin saadessaan oli nopesti minuun yhteydessä ja juttelimme maksuttomassa arvioinnissa tilanteeni. 

Pidin siitä miten helppoa Kristianin kanssa oli jutella sekä siitä, että hän avoimesti kertoi vaihtoehdot asian hoitamiselle. 

Sain myös apua siihen, miten voisin ensin itse selvittää asiaani ennen Kristianin palkkaamista."

Maarit Rantala
Varatuomari

"Sain todella nopeasti asiantuntevaa neuvontaa epäselvään perintätapaukseen liittyen"

Aleksi Stenroos
Yrittäjä

"Käytimme lakimies Kristian Krokforsin tarjoamaa maksutonta alkuneuvottelua erittäin haastavan kuolinpesän jakoon liittyvissä kysymyksissä ja tilanteen ratkaisuun.

Saimme häneltä vahvistusta omiin käsityksiin sekä selkeitä ja asiantuntevia neuvoja miten asian suhteen tulisi menetellä ilman käräjöintiä. Hän esitti myös useita eri vaihtoehtoja asian edistämiseen.

Neuvottelun perusteella pääsimme ratkaisuun ja näin vältimme raskaan ja mahdollisesti kalliin käräjöinnin.

Tulemme jatkossakin käyttämään lakimies Kristian Krokforsin palveluita."

Jani Kiiskinen

Varaa maksuton kartoitus

Soitan sinulle mahdollisimman pian varauksen saatuani.

Maamonlahdentie 1 G 33, 00200 Helsinki